برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

بهترین برنامه های مدیریت پسورد

بهترین برنامه های مدیریت پسورد
در این نوشته بخوانید

انتخاب پسوردهایی که به خاطر سپاری آن ها راحت تر باشد ، هنوز هم انتخاب بسیاری از کاربران دنیاست . اما گسترش فضای آنلاین و اینکه اطلاعات مهم زیادی به شکل آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرند باعث شده که نیاز به انتخاب رمز عبور قوی داشته باشیم. این مساله باعث می‌شود که برنامه های مدیریت پسورد بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.

در این نوشته به معرفی برترین نرم افزارهای مدیریت پسورد خواهیم پرداخت .

چرا به برنامه های نگهداری پسورد نیاز داریم؟

مطابق آمار Keeper Security ، 81 درصد دسترسی های غیر مجاز به داده ها (Date Breaches) به واسطه استفاده از پسوردهای ضعیف اتفاق می افتد و متوسط هزینه این دسترسی های غیر مجاز برای یک کمپانی 7 میلیون یورو است!

برنامه های مدیریت پسورد به کاربران اجازه می‎دهند پسوردهای قوی برای حساب های کاربری مختلف خود انتخاب کنند ، بدون اینکه لازم باشد این پسوردها را حفظ کنند.بسیار از این برنامه ها ، قدرتمند بودن پسورد ها را بررسی می‌کنند ، به حساب های کاربری متفاوت برای Data Breach نظارت می‌کنند و فضای ایمنی برای کاربران ایجاد می‎کنند.

بهترین برنامه های مدیریت پسورد کدام اند؟

ما برنامه های زیادی را برای مدیریت یا نگهداری پسورد مورد بررسی قرار دادیم و 4 مورد از بهترین آن ها را بر اساس ، شهرت ، سهولت استفاده ، ویژگی های امنیتی اضافی ، کیفیت برنامه های رایگان ، هزینه و … انتخاب کردیم. که در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

LastPass

بدون تردید LastPass بهترین نرم افزار در بین گزینه های موجود است. این برنامه نسخه رایگان و پولی دارد و دسترسی های زیادی را به شکل رایگان در اختیار کاربران قرار داده و به این شکل کاربر نیازی ندارد که برای داشتن هر ویژگی هزینه ای پرداخت کند.

برنامه LastPass می‌تواند در مرورگرهای متفاوت و دستگاه های متفاوت (اندروید ، IOS ، ویندوز ، لینوکس و مک) مورد استفاده قرار بگیرد .

برخی امکانات و نقاط قوت LastPass

  • ذخیره و مدیریت کردن پسوردها
  • ذخیره اطلاعات کارت های بانکی
  • ذخیره اطلاعات حساب های بانکی
  • ذخیره آدرس ها
  • نسخه رایگان بسیار قدرتمند
  • پشیبانی از بسیاری از پلتفرم ها و مرورگرها
  • بررسی و گزارش میزان قدرتمند بودن پسوردها و ابزارهای نظارت بر dark web
  • قابلیت به اشتراک گذاری ایمن پسورد (در نسخه پولی)
  • احراز هویت دو مرحله ای
  • قابلیت پر کردن اتوماتیک فرم ها (مثل فرم پرداخت و فرم اطلاعات حساب در درگاه های پرداخت)
  • بررسی پسورد ها و شناسایی پسوردهای ضعیف

نقاط ضعف

  • برخی از داده های شخصی نمی‌توانند به شکل اتوماتیک در فرم ها پر شوند.
  • برخی نرم افزارهای این شرکت، مدت زمان زیادی است که به روز رسانی نشده اند.

برنامه LastPass در سال 2008 به وسیله 4 برنامه نویس ایجاد شد. آن ها در ابتدا یک پلتفرم برای نگهداری و ذخیره سازی پسوردها برای خود توسعه دادند و با گذشت زمان این پلتفرم توسعه پیدا کرد و هم اکنون با امکانات کنونی در اختیار کاربران است.

این برنامه در سال 2015 توسط کمپانی SaaS خریداری شد و هم اکنون بیش از 7 میلیون کاربر و 30 کارمند دارد.

LastPass یک برنامه مدیریت پسورد مبتنی بر مرورگر است و اکستنشن های آن برای مرورگر های Chrome ، Firefox ، Safari ، Opera و Edge در دسترس است. علاوه بر این برنامه هایی برای اندروید ، iOS و Windows Phone دارد که به شما اجازه مدیریت پسورد در هر دستگاهی را خواهد داد. ( علاوه بر این ، برنامه هایی برای استفاده در ویندوز و سایر سیستم های عامل نیز دارد که در صورت تمایل می‎توانید از آن ها استفاده کنید)

نسخه رایگان این برنامه امکانات زیادی در اختیار کاربران قرار می‎دهد و شما می‌توانید با استفاده از آن ، پسوردها و اطلاعات خود را ذخیره کنید و آن را به سادگی مورد استفاده قرار دهید.

2.Dashlane

برنامه Dashlane یک نرم افزار مدیریت پسورد قوی است که به شما اجازه نگهداری و ذخیره سازی پسورد تا 50 اکانت مختلف را می‌دهد.

مشابه با LastPass این برنامه هم چیزی فراتر از یک برنامه ساده برای مدیریت پسورد است و به شما اجازه می‎دهد که موارد و اطلاعات دیگری مثل آدرس ، اطلاعات تماس و .. ذخیره کنید و در سایت های مختلف مورد استفاده قرار دهید.

نقاط قوت

  • سادگی یکسان سازی اطلاعات و دسترسی به آن از طریق دستگاه های مختلف (نسخه پولی)
  • داشتن یک VPN قدرتمند
  • فضای ذخیره سازی ایمن برای اسناد
  • احراز هویت دو مرحله ای

نقاط ضعف

  • محدود بودن نسخه رایگان برای ذخیره سازی 50 پسورد
  • عدم اتصال دستگاه های مختلف در نسخه رایگان
  • فضای ذخیره سازی محدود

کمپانی فرانسوی در سال 2012 برنامه Dashlane را راه اندازی کرد. این برنامه نسخه رایگان و پولی دارد که در نسخه رایگان آن نیز امکانات محدود ولی خوبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

Dashlane برنامه هایی برای ویندوز ، مک ، اندروید و iOS در اختیار کاربران قرار می‎دهد علاوه بر این در سیستم هایی که از سیستم عامل لینوکس استفاده می‎کنند از طریق اکستنشن کروم قابل دسترسی است.

یک ویژگی جذاب این برنامه قابلیت تعویض پسورد است که به شما اجازه می‎دهد پسوردهای خود را تنها با یک کلیک تغییر دهید. این ویژگی هم در نسخه رایگان هم پولی در دسترس است.

3.Bitwarden

Bitwarden را میت‎وان به عنوان بهترین آپشن رایگان در بین برنامه های مدیریت پسورد در نظر گرفت. این برنامه حتی امکاناتی بیشتر از نسخه رایگان LastPass در اختیار شما قرار می‎دهد ، مانند اتصال به دستگاه های مختلف به شکل نامحدود و به اشتراک گذاری پسورد.

نقاط قوت

  • ذخیره سازی بی نهایت پسورد و متصل کردن حساب ها در نسخه رایگان
  • چک کننده میزان امنیت پسوردها
  • گزارش دسترسی های غیر مجاز به اطلاعات

نقاط ضعف

  • وجود برخی مشکلات در اکستنشن مرورگر Edge
  • پشتیبانی محدود در iOS
  • به اشتراک گذاری ایمن پسوردها هزینه اضافه تر دارد

Bitwarden اولین بار به عنوان نرم افزار مدیریت پسورد در اندروید و iOS در سال 2016 عرضه شد. این برنامه تنها برنامه متن باز (Open-source) مدیریت پسورد است که ویژگی های فوق العاده ای در نسخه رایگان آن وجود دارد.

نسخه رایگان Bitwarden امکاناتی مثل اضافه کردن بی نهایت پسورد ، Sync کردن اطلاعات بین دستگاه های مختلف ، ذخیره سازی متن و اطلاعات کارت های بانکی ، احراز هویت دو مرحله ای و همچنین آپشنی برای ذخیره کردن پسوردها به شکل آفلاین در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

نکته جالب دیگر درباره Bitwarden متن باز بودن آن است . به این معنا که کدهای این برنامه به شکل رایگان در اختیار عموم مردم است و آن ها می‎توانند مشکلات احتمالی آن را شناسایی و برطرف کنند و یا حتی آن را توسعه دهند.

این برنامه برای ویندوز ، مک ، iOS ، اندروید و لینوکس قابل دسترس است و اکستنشن هایی برای Chrome ، Firefox ، Safari ، Opera و … در اختیار ما قرار می‎دهد.برخی کاربران مشکلاتی برای اکستنشن Edge این برنامه گزارش کرده اند.

4.LogMeOnce

LogMeOnce یکی از بهترین نرم افزارهای نگهداری پسورد است که در پلتفرم های مختلف قابل دسترسی است. شما به سادگی می‎توانید با ورود به حساب کاربری خود در هر مرورگر ، کامپیوتر یا دستگاه موبایلی به اطلاعات حساب خود دسترسی داشته باشید.

نقاط قوت

  • پشتیبانی از پلتفرم های متفاوت
  • فضای ذخیره سازی رمزگذاری شده
  • قابلیت سفارشی سازی زیاد

معایب

  • برای کاربران جدید مقداری گیج کننده است
  • Add-on های جانبی آن گران است

برنامه LogMeOnce از سال 1986 برای بحث های امنیتی ، مدیریت شبکه ، CRM ، و مدیریت کمپانی های امنیتی در دسترس کاربران است.

بخش مدیریت پسورد این برنامه می‎تواند در پلتفرم های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد و به کاربران این اجازه را می‎دهد که به پسوردهای خود در دسکتاپ ، موبایل و سایر دستگاه ها دسترسی داشته باشند.

نسخه رایگان این برنامه شامل ذخیره سازی بی نهایت پسورد و دستگاه ، احراز هویت دو مرحله ای و 1 گیگابایت فضای ذخیره سازی دو مرحله ای است.

تعداد Note های ذخیره سازی شده ، کارت های اعتباری و پسوردهای به اشتراک گذاری شده در این برنامه محدود است و درصورتی که تمایل به افزایش این مقادیر داشته باشید باید نسخه پولی آن را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید

8 دیدگاه دربارهٔ «بهترین برنامه های مدیریت پسورد»

  1. دوست عزیز چرا برنامه lastpass رو مجانی معرفی کردی ؟ دو ساعت نشستیم نصب کردیم گزینه هارو پر کردیم آخرش نوشته نسخه یکماهه رایگان !
    خب شما چرا این یکماهه رو درج نکردی و فقط نوشتی نسخه رایگان هم داره ؟ عنایت بفرمایید اگر ارزشی برای وقت دیگران قائلید تصحیح کنید : لاس پست نسخه رایگانش فقط برای یکماهه ! درباغ سبزه
    نداریم سه دلار ( به نرخ امروز 20 تومن) ماهی 60 تومن بریزیم لاس پس.

    1. گروه طراحی سایت پالت

      دوست عزیز ، اولا که لازم نیست به این شکل طلبکارانه برخورد کنین ! مورد بعدی ما سالهاست داریم از نسخه رایگان lastpass استفاده میکنیم و اینکه شما مطابق آموزش پیش نرفتین مشکل از نوشته ما نیست

      در نظر داشته باشید که ما هم برای نگارش این مقاله زمان گذاشتیم ، و این ادبیات صحیح نیست

      لطفا دقت خودتون رو بالا ببرین

  2. سلام
    خیلی ضروری به راهنماییتون نیازمندم
    3 ساله از لست پس استفاده میکنم
    چند روز پیش گوشیمو عوض کردم وقتی خواستم Authenticator لست پس رو نصب کنم ارور میده که این سرویس برای کشور شما غیر فعاله
    لطفا راهنمایی کنید چجوذی میتونم این مشکل رو حل کنم
    قبلا از راهنماییتون متشکرم

    1. گروه طراحی سایت پالت

      سلام دوست عزیز
      اگر به هر دلیلی Authenticator به موقعیت مکانی شما اشکالی وارد میکنه میتونین توی گوشی خودتون ساعت گوشی رو روی یک کشور دیگه تنظیم کنین (مثلا آلمان ، انگلیس ، آمریکا و …)، در ادامه وارد برنامه بشین، روی سه نقطه بالا سمت راست بزنین ، گزینه Settings رو انتخاب کنین و بعد Time Correction for codes
      به این شکل برنامه موقعیت مکانی شما رو جای دیگه تشخیص میده و احتمالا مشکل حل خواهد شد

  3. سلام و عرض احترام
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    متاسفانه تو تنظیمات لست پس گزینه ای با نام Time Correction for codes رو پیدا نکردم
    میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟

    1. گروه طراحی سایت پالت

      سلام مجدد
      خواهش میکنم دوست عزیز
      این مواردی که گفتم رو باید در برنامه Authenticator انجام بدید

  4. تغییر منطقه زمانی رو تو تنظیمات گوشی اعمال کردم بعد تو تنظیمات برنامه Authenticator دنبال گزینه Time Correction for codes گشتم که نبود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام!

در صورتی که پاسخ سوال خود را پیدا نکردید ، با کارشناسان پشتیبانی ما از طریق واتساپ در تماس باشید