برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

بهترین صفحه ساز های وردپرس

بهترین صفحه ساز های وردپرس
در این نوشته بخوانید

بهترین صفحه سازهای وردپرس کدام اند؟ برای طراحی سایت خود از چه صفحه ساز وردپرسی استفاده کنیم؟

صفحه سازهای وردپرسی به ما اجازه می‌دهند که خیلی ساده و بدون دانش کدنویسی، صفحات وب سایت خود را ایجاد ، ویرایش و سفارشی سازی کنیم.

در این نوشته ضمن معرفی بهترین صفحه ساز های وردپرس به مقایسه آن ها نیز خواهیم پرداخت.

چرا از صفحه ساز های وردپرسی استفاده می‌کنیم؟

زمانی که شروع به طراحی سایت و سفارشی سازی آن می‌کنیم ، متوجه این موضوع می‌شویم که سفارشی سازی کردن صفحات سایت بدون استفاده از صفحه ساز کار ساده ای نیست.

بسیاری از کاربران علاقه دارند با کشیدن و رها کردن (Drag & Drop) صفحات سایت خود را طراحی کنند و برای این منظور نیاز به استفاده از صفحه سازهای وردپرسی است.

صفحه سازهای زیادی وجود دارند که با استفاده از آن ها می‌توانیم وب سایت مدنظر خود را توسعه دهیم ، برخی از این صفحه سازها به شکل اختصاصی برای قالب های خاص طراحی شده اند ( مثل Fusion که مخصوص قالب آواداست ) و برخی با انواع قالب های وردپرسی سازگار هستند.

با توجه به تعدد و تنوع صفحه سازها، در این نوشته قصد داریم برترین آن ها را با هم مقایسه کنیم ، معیار انتخاب بهترین ها موارد زیر است:

  • استفاده راحت
  • انعطاف پذیری
  • خروجی طراحی

بهترین صفحه سازهای وردپرس کدام اند ؟

در ادامه این نوشته به معرفی برترین افزونه های صفحه ساز وردپرسی خواهیم پرداخت .

1.المنتور

صفحه ساز المنتور را می‌توان تحولی بزرگ در عرصه صفحه ساز های وردپرسی دانست و در حال حاضر برتری محسوسی نسبت به سایر رقبای خود دارد.

این صفحه ساز که به تازگی نام خود را به “سایت ساز المنتور” تغییر داده است امکانات بی نظیری در ایجاد وب سایت های مختلف در اختیار کاربران قرار می‌د‌هد و علاوه بر این کاربران به سادگی می‌توانند تغییرات مدنظر خود را در سایت اعمال کنند.

با استفاده از المنتور ، می‌توانید بخش های مختلف یک سایت ، مثل صفحات ، پست ها ، محصولات و .. را طراحی کنید علاوه بر این با تهیه و نصب نسخه Pro این افزونه می‌توانید امکانات زیر را نیز داشته باشید:

پوسته ساز (Theme Builder) : با استفاده از این ویژگی میتوانید بخش هایی مثل : هدر ، فوتر، صفحات آرشیو نوشته ، آرشیو محصولات ، تمپلیت صفحه پست ، تمپلیت صفحه محصول و … را ایجاد کنید.

ساخت پاپ آپ : با استفاده از المنتور پاپ آپ هایی کاملا حرفه ای برای نمایش در بخش های مختلف سایت با شرایط مدنظر خود ایجاد کنید.

این صفحه ساز امکانات فوق العاده ای دارد که در مقاله ،صفحه ساز المنتور به شکل کامل درباره امکانات آن صحبت کرده ایم.

2.صفحه ساز Beaver Builder

صفحه ساز Beaver Builder یکی از محبوب ترین صفحه ساز های وردپرسی است.

شما می‌توانید به سادگی با محیط این صفحه ساز آشنا شوید و سایت های مدنظرتان را با استفاده از آن ایجاد کنید.

صفحه ساز Beaver Builder ، محیط کشیدن و رها کردن زنده دارد ، به این معنا که تغییراتی که در صفحات خود ایجاد می‌کنید به شکل زنده و در لحظه قابل مشاهده کردن هستند.

ویجت هایی مثل اسلایدر ، کروسل ، بک گراند ، بلاک های متنی ، دکمه ها و ..  در این صفحه ساز وجود دارند که با استفاده از آن ها می‌توانید صفحات مدنظرتان را به سادگی ایجاد کنید.

علاوه بر این بیش از 30 تمپلیت آماده در Beaver Builder  وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد صفحات مختلف سایت خود را به سادگی ایجاد کنید.

3.صفحه ساز ویژوال کامپوزر

صفحه ساز ویژوال کامپوزر یکی از محبوب ترین صفحه ساز های وردپرسی است که برای ایجاد صفحات مختلف سایت امکانات خوبی در اختیار ما قرار می‌‍دهد.

این صفحه ساز تا قبل از عرضه المنتور محبوب ترین صفحه ساز بازار بود و بسیار از قالب های وردپرس از این صفحه ساز به عنوان صفحه ساز اصلی خود استفاده می‌کردند.

ویژوال کامپوزر صفحه سازی با قابلیت کشیدن و رها کردن است و علاوه بر ویجت هایی که برای طراحی صفحات دارد ، تمپلیت های حرفه ای نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

شما می‌توانید در دو ویرایشگر بک اند و فرانت اند سایت خود را با ویژوال کامپوزر ویرایش کنید . در صورت استفاده از ویرایشگر بک اند ، برای مشاهده تغییرات اعمال شده، باید حتما صفحه خود را رفرش کنید!

4.بریزی (Brizy)

صفحه ساز بریزی از جدیدترین صفحات وردپرسی است که به بازار عرضه شده است. با استفاده از این صفحه ساز شما می‌توانید ، بدون دانش کدنویسی صفحات خود را ایجاد و آن ها را ویرایش کنید.

این صفحه ساز در سال 2018 به بازار عرضه شد ، و در دو نسخه رایگان و پولی قابل استفاده کردن است. بریزی در این مدت زمان کوتاه توانسته به محبوبیت خاصی برسد و پیش بینی می‌شود که در ادامه بتواند با صفحه ساز هایی مثل ویژوال کامپوزر و المنتور رقابت کند.

در ادامه به برخی قابلیت های این صفحه ساز اشاره خواهیم کرد:

سادگی:

یکی از نکات قابل توجه درباره این صفحه ساز ساده بودن آن است یعنی تمام مواردی که مورد نیاز شما بوده در اختیار شما قرار گرفته است ، نه بیشتر نه کمتر!

قابلیت کشیدن و رها کردن :

مشابه سایر صفحه ساز ها بریزی هم قابلیت کشیدن و رها کردن دارد ، علاوه بر این محیط ساده این صفحه ساز باعث میشود که بتوان به سادگی به قابلیت های آن پی برد.

بیش از 150 بلاک آماده:

بیش از 150 بلاک آماده با این صفحه ساز در اختیار شما قرار می‌گیرد که شما می‌توانید با استفاده از آن ها صفحات خود را به سادگی ایجاد و ویرایش کنید.

علاوه بر موارد بالا ، موبایل فرندلی بودن ، قابلیت ایجاد استایل های عمومی (رنگ ، فونت و …) ، وجود بیش از 4000 آیکون و … از ویژگی های  دیگر بریزی است.

5.صفحه ساز دیوی

دیوی را می‌توان به عنوان یکی دیگر از بهترین صفحه سازهای وردپرس معرفی کرد .این افزونه صفحه سازی با قابلیت کشیدن و رها کردن است.استفاده کردن از این صفحه ساز بسیار راحت است و بیش از 20 تمپلیت آماده برای ایجاد وب سایت های مختلف دارد.

شما به سادگی میتوانید در هر صفحه آن را با دیوی ویرایش کنید و تغییرات را به شکل زنده مشاهده کنید.

دیوی 46 ویجت برای نمایش محتواهای مختلف دارد که میتوانیم در بخش های مختلف صفحات از آن ها استفاده کنیم. شما میتوانید این ویجت ها را در سه نوع  Section (بخش) و 20 نوع Row (سطر) قرار دهید.

دیوی صفحه ساز اختصاصی قالب دیوی است ولی هم اکنون با قالب های دیگر وردپرس نیز سازگار است.

سخن پایانی

در این نوشته به مقایسه و بررسی بهترین صفحه سازهای وردپرس پرداختیم . هرکدام از این افزونه ها طرفداران خاص خودشان را دارند و سایت های زیادی هم با آن ها توسعه داده شده است.

شما می‌توانید با بررسی هرکدام اقدام به انتخاب کنید ، اما اگر قرار باشد یکی از این صفحه ساز ها توسط ما به شما معرفی شود بدون شکل آن افزونه سایت ساز المنتور است!

 

بیشتر بخوانید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام!

در صورتی که پاسخ سوال خود را پیدا نکردید ، با کارشناسان پشتیبانی ما از طریق واتساپ در تماس باشید