آیا می دانید چند نفر به صورت روزانه، هفتگی یا سالانه از وب سایت وردپرس شما بازدید میکنند؟ اگر پاسخ شما به این سؤال مثبت است، چگونه از صحت آمار بازدیدها مطمئن میشوید؟بهترین افزونه های آمار وردپرس کدام اند؟
ترافیک وب سایت یک Key Performance Indicator (KPI) یا شاخص کلیدی عملکرد مهم محسوب میشود که حتماً باید توسط تیم پشتیبانی وب سایت ردیابی شود.
تعداد افرادی که از وب سایت شما بازدید میکنند در واقع به شما میگویند که آیا میزان محبوبیت شما در فضای آنلاین در حال افزایش است یا خیر و این موضوع میتواند متضمن موفقیت کمپین های بازاریابی بر پا شده یا راه اندازی یک بخش جدید در وب سایت شما باشد. افزایش ترافیک سایت وردپرس هم چنین به کسب و کار شما کمک می کند تا از نظر تبلیغاتی و اسپانسری قویتر ظاهر شوید.
برای بهرهمندی از مزایای فوق، نمیتوانید به حدس و گمان درباره آمار بازدید سایت وردپرس خود بسنده کنید بلکه باید مطمئن شوید که ارقام مربوط به ترافیک سایت شما بهطور دقیق و پیوسته، اندازهگیری میشود؛ به عبارتی دیگر باید ابزار قابل اعتمادی در اختیار داشته باشید که همیشه در داشبورد وردپرس شما در دسترس باشد.
بهترین افزونه های آمار وردپرس کدام اند؟
در این مقاله به افزونههای آمار وردپرس می پردازیم که میتوانند دادههای صحیحی را گزارش کنند و ابزارهایی را در اختیار شما بگذارند که با کمک آنها به راحتی بتوانید ترافیک سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید و بر اساس آن تصمیمهای مهم تجاری بگیرید. هم چنین سعی میکنیم بهترین افزونه آمار بازدید وردپرس را به شما معرفی کنیم.
قبل از اینکه به این افزونهها اشاره کنیم، به یاد داشته باشید که برخی فاکتورها بر ترافیک ورودی وب سایت شما تأثیر میگذارند؛ این فاکتورها می توانند کیفیت محتوا، ساختار طراحی وب سایت ، میزان فعالیت روی سئو سایت و مدت زمان بارگذاری صفحه باشند.
1.MonsterInsights
افزونه MonsterInsights Google Analytics که از بهترین افزونه های آمار وردپرس محسوب میشود، میتواند تمام ویژگی های پیشرفته ردیابی و تجزیه و تحلیل گوگل را بدون نیاز به توسعه دهنده وردپرس فعال کند. با استفاده از این افزونه و تنها با چند کلیک، یک Google Analytics Dashboard خواهید داشت که تنها گزارش های تحلیلی مهم را به شما نشان میدهد.
برخی از گزارشهای ارائه شده در این افزونه، مربوط به مخاطبان، عملکرد آنها و محتوای وب سایت هستند، با این حال اگر به جزئیات بیشتری نیاز داشته باشید میتوانید تنظیمات این افزونه را به گونه ای سفارشی کنید که گزارش هایی درباره بهترین زمان پست کردن محتوا، بهترین نویسندگان محتوا در سایت و همین طور نتایج عملکرد سئوی سایت را ارائه دهد.
2.Site Kit by Google
Site Kit یکی از افزونههای گوگل است که به طور خاص برای وب سایتهای وردپرسی طراحی شده است که میخواهند ترافیک سایت و فعالیت کاربران خود را ردیابی کنند. هم چنین این افزونه می تواند ابزار Google Analytics را با وب سایت وردپرس شما یکپارچه کند.
Site Kit داشبوردی را برای مشاهده ترافیک وب سایت ارائه می دهد و شما میتوانید بدون نیاز به ترک داشبورد وردپرس از آن استفاده کنید و راه اندازی آن نیز سریع و ساده است.
هم چنین Site Kit به کاربران اجازه میدهد تا از Google Search Console برای بهبود سئوی سایت، از AdSense برای کسب درآمد غیرمستقیم از طریق تبلیغات، از PageSpeed Insights برای نظارت بر عملکرد صفحه و… به صورت رایگان استفاده کنند.
3.All in One SEO (AIOSEO)
اگرچه افزونه AIOSEO از نظر فنی یک ابزار تجزیه و تحلیل وردپرس نیست، ولی به شما این امکان را می دهد تا سئوی وب سایت وردپرس خود را کنترل کنید. به همین دلیل، افزونه AIOSEO به عنوان ابزاری مناسب شناخته میشود که با کمک آن میتوانید بر اساس داده های ترافیکی که در اختیار دارید در سایت خود تغییراتی ایجاد کرده و صفحات ووکامرس خود را برای سئوی تجارت الکترونیک و حتی سئوی لوکال بهینه کنید.
4.Yoast SEO
افزونه Yoast SEO با سایر افزونهها کمی متفاوت است. اگرچه این افزونه به شما اجازه نمیدهد تا ترافیک وب سایت خود را از طریق داشبورد وردپرس بررسی کنید، ولی با کمک آن میتوانید وب سایت خود را برای سئو بهینه کنید. این افزونه همچنین میزان خوانایی محتوای شما را تجزیه و تحلیل میکند و به شما امکان میدهد تا بر جزئیات سایت وردپرس خود کنترل کاملی داشته باشید.
با استفاده از نسخه پریمیوم این افزونه، بازدید کنندگان با خطای 404 صفحه مواجه نخواهند شد.
5.WP Statistics
افزونه WP Statistics به شما امکان میدهد داده های ترافیک خود را به طور ایمن تجزیه و تحلیل کنید. این افزونه به جای ارسال داده ها از یک برنامه به برنامه دیگر، اطلاعات را در سرور شما ثبت میکند و با استفاده از آن میتوانید سوابق دادههای بازدیدکنندگان، از جمله سایت ارجاع دهنده، مرورگر و موتور جستجو را بررسی کنید. هم چنین داشبوردهای از پیش تعیین شده این افزونه ،10 کشور برتر با بیشترین بازدید کننده و 10 صفحه برتر پربازدید را به شما معرفی میکنند.
افزونه WP Statistics هم چنین افزونه های برتر دیگری را در اختیار شما قرار میدهد.
شما میتوانید این افزونه را برای مشاهده آمار لحظه ای به روز رسانی کنید، با کمک آن نمودارهای مختصر ایجاد کنید و بر اساس تجزیه و تحلیلهای موجود، تغییراتی را در محتوای وب سایت خود به وجود بیاورید.
6.Jetpack
افزونه پرطرفدار Jetpack بیش از یک ابزار برای کنترل ترافیک وب سایت است. Jetpack علاوه بر داشتن قابلیتهای تحلیلی فوق العاده، دارای امنیت بالا، عملکرد مناسب، توانایی بازاریابی و قابلیتهای طراحی منحصر به فردی است. به ندرت میتوان یک افزونه همه چیز تمام را پیدا کرد که سرعت وب سایت شما را کاهش ندهد. Jetpack برای استفاده از AMP ساخته شده است و به بهینه سازی سایت شما در دستگاه های تلفن همراه کمک می کند.
آنچه که افزونه Jetpack را تا این حد محبوب کرده، این است که ترافیک وب سایت را نشان میدهد، قسمتهایی از وب سایتهایی را که میتوان بهینه کرد مشخص می کند و سپس ابزارهایی را برای تغییر و تنظیم سایت در اختیار مدیر وب سایت قرار می دهد.
چرا باید از افزونه تجزیه و تحلیل و ترافیک وردپرس استفاده کنیم؟
در این نوشته بهترین افزونه های آمار وردپرس را معرفی کردیم.استفاده از افزونه ها مزایای زیادی دارد به عنوان مثال این افزونهها اغلب قابل تطبیق و رایگان هستند یا هزینه کمی دارند، هم چنین بسیاری از آنها به راحتی بر اساس نیازهای شما قابل تغییرند؛ به علاوه، استفاده از افزونههای بازدید و کنترل ترافیک و تجزیه و تحلیل سایت به طور خاص برای تعیین موفقیت وب سایت وردپرس شما ضروری هستند.
در ابتدای این مقاله به این نکته اشاره کردیم که ترافیک وب سایت یکی از مهم ترین KPIهایی است که یک کسب و کار باید آن را کنترل و ردیابی کند. استفاده از بهترین افزونه آمار بازدید وردپرس به شما کمک میکند تا از میزان رشد کسب و کار خود اطلاع یابید و هم چنین از عملکرد مناسب کمپینهای بازاریابی، محتوای سایت و استراتژیهای سئو در تشویق کاربران برای بازدید از وب سایت خود مطمئن شوید.
علاوه بر آن، به دلایل زیر باید همیشه از بهترین افزونه آمار وردپرس استفاده کنید:
- تا بتوانید رویه های بازدیدهای وب سایت خود مشاهده کنید.
- روی عوامل سازنده ترافیک سایت خود تمرکز کنید.
- کارایی محتوا و کمپین های خود را تجزیه و تحلیل کنید.