برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

بهترین افزونه های کش وردپرس

بهترین افزونه کش وردپرس
در این نوشته بخوانید

کش وردپرس چیست؟ بهترین افزونه کش وردپرس کدام افزونه است؟ در این نوشته به شکل کامل درباره بهترین و محبوب ترین افزونه های کش وردپرس صحبت خواهیم کرد.

افزایش سرعت سایت وردپرسی همواره یکی از دغدغه های کاربران بوده است . در صورتی که می‌خواهید سرعت سایت وردپرسی خود را بهبود بخشید در کنار انتخاب یک هاست مناسب باید انتخاب یک افزونه کش مناسب را نیز در دستور کار خود قرار دهید.

به طور کلی مقوله کش وردپرس ، بسیار پیجیده است و برخی آن را خسته کننده می‌دانند. اگر بخواهیم جزییات این فناوری پیچیده را به شکل کامل توضیح دهیم شاید یک کتاب برای بیان آن لازم باشد!

کاری که افزونه های کش وردپرس انجام می‌دهند این است که مدیریت و فرآیند کش را ساده تر می‌کنند و می‌توانیم با استفاده از آن ها به سادگی سرعت وب سایت وردپرسی خودمان را افزایش دهیم.

کش چیست؟

زمانی که یکی از صفحات سایت شما بازدید می‌شود ، درخواستی به سمت سرور ارسال می‌شود (این درخواست ها شامل کوئری هایی است که به دیتابیس ارسال می‌شوند) و پاسخی که از سمت سرور به سمت مرورگر کاربر ارسال می‌شود باعث می‌شود که صفحه با تمام المان ها به شکل کامل دیده شود.

به طور مثال ، هدر ، تصاویر ، منوها ، بلاگ و … مواردی هستند که در یک صفحه لود می‌شوند. به واسطه این که سرور نیاز به پردازش تمام این موارد دارد ، پس لود صفحه و نمایش آن به کاربر مدت زمانی طول خواهد کشید.

کاری که افزونه کش انجام می‌دهد این است که بخشی از اطلاعات را روی دیسک یا RAM سرور ذخیره می‌کند.این اطلاعات ذخیره شده ثبت خواهند شد و در صورتی که درخواست مشابهی از سمت کاربر ارائه شود به جای برقراری ارتباط با دیتابیس ، اطلاعات ذخیره شده به کاربر نمایش داده خواهد شد و این باعث افزایش سرعت سایت می‌شود.

چرا به افزونه های کش وردپرس نیاز داریم؟

در ادامه به مواردی اشاره خواهیم کرد که باعث می‌شوند ما به افزونه کش وردپرس نیاز داشته باشیم

افزایش سرعت

اصلی ترین مزیت استفاده از افزونه های کش ، بهبود سرعت سایت است.

بهبود تجربه کاربری

زمانی که وب سایت شما سرعت بیشتری داشته باشد، کاربران تمایل بیشتری برای دیدن صفحات مختلف سایت خواهند داشت . سایت های سریع تر نرخ پرش (Bounce Rate) کمتری دارند ، زیرا کاربران نیازی نیست که برای لود شدن صفحه 10 ثانیه منتظر بمانند.

کاهش استفاده از منابع سرور

استفاده از منابع سرور ارتباط مستقیمی با سرعت سایت دارد. سرعت بیشتر باعث می‌شود که استفاده کمتری از منابع سرور اتفاق بیوفتد و در نهایت فشار کمتری به سرور وارد خواهد شد.

بهینه سازی سایت برای موتور جستجو

یکی از مهم ترین فاکتورهای گوگل برای رتبه دهی سایت ها سرعت سایت است ، زیرا گوگل تمایل دارد سایت هایی را به کاربران نمایش دهد که تجربه کاربری بهتری برای آن ها ایجاد خواهد کرد.

همانطور که پیش از این گفته شد هر اندازه که سایت شما سریع تر باشد ، تجربه کاربری (UX) بهتری برای کاربران دارد.

بهترین افزونه کش وردپرس کدام است؟

برای کش سایت ، افزونه های زیادی به شکل رایگان و پولی در بازار موجود هستند که هرکدام طرفداران خاص خودشان را دارند. هر کدام از این افزونه ها ساختار متفاوتی دارند و بسته به نوع سرور ، افزونه ها و قالب مورد استفاده ممکن است عملکرد متفاوتی داشته باشند.

به طور کلی می‌توان گفت که نظر قطعی درباره اینکه کدام افزونه بهترین است وجود ندارد و گاهی ممکن است بر اساس مشخصات سایت و سرور ، مجبور باشید چند افزونه را تست کنید تا به بهترین افزونه با بهترین عملکرد برسید.

در ادامه این نوشته برترین افزونه های کش وردپرس را معرفی خواهیم کرد.

افزونه راکت (Wp Rocket)

راکت یکی از محبوب ترین افزونه های کش وردپرس است که رایگان نیست. علاوه بر کش صفحات موارد دیگری نیز توسط این افزونه انجام می‌شود:

  1. فشرده سازی Gzip
  2. کش مرورگر
  3. کوچک کردن و ترکیب اسکریپت ها
  4. بهینه سازی اسکریپت ها (به طور مثال به تعویق انداختن جاوا اسکریپت (deferring JavaScript) و خطی کردن Css ها ضروری (inlining critical CSS)
  5. بهینه سازی دیتابیس
  6. کنترل تپش قلب API وردپرس (Heartbeat API)
  7. بارگذاری تنبل تصاویر و ویدیو ها (Lazy load)
  8. آپشنی برای بهینه سازی کدهای Google Analytics
  9. پیش بارگذاری کش (Cache preloading)

یکی از بزرگترین مزایای این افزونه سادگی آن است . تنظیمات آن بسیار ساده و روان است و شما می‌توانید امکانات مختلف افزونه را به راحتی فعال نمایید و از آن ها استفاده کنید.

برای خرید این افزونه می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

خرید افزونه Wp Rocket

افزونه W3 Total Cache

افزونه W3 Total Cache هم یکی از بهترین افزونه های رایگان کش وردپرس است . از نظر حجم و تعداد تنظیمات، این افزونه بیشترین تنظیمات را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

این حجم از تنظیمات یک شمشیر دو لبه است ، زیرا برای کاربران حرفه ای هم گاهی این حجم از تنظیمات ناملموس به نظر می‌رسد. بنابر این کاربران معمولی بهتر است از افزونه های دیگر که تنظیمات ساده تری دارند استفاده کنند.

افزونه WP Super Cache

این افزونه یکی از افزونه های رایگان و ساده برای کش وردپرس است. افزونه WP Super Cache توسط Automattic کمپانی توسعه دهنده وردپرس و ووکامرس تولید شده است.

نصب و استفاده از این افزونه بسیار ساده است علاوه بر این کاملا رایگان در مخزن وردپرس قابل دانلود و نصب کردن است.

اگر یک کاربر معمولی هستید می‌توانید به سادگی تنظیمات افزونه را انجام دهید ، علاوه بر این اگر کاربری حرفه ای تر هستید هم تنظیمات اضافه تری در اختیار شما قرار می‌گیرد که استفاده کردن از آن ها نیز بسیار ساده است.

 

افزونه WP Fastest Cache

افزونه WP Fastest Cache یکی دیگر از افزونه های محبوب کش وردپرس است که به شکل رایگان در مخزن وردپرس موجود است . علاوه بر نسخه رایگان نسخه پولی (Premium) افزونه WP Fastest Cache نیز موجود است که امکانات اضافه تری به نسبت نسخه رایگان در اختیار شما قرار خواهد داد.

برخی از ویژگی های این افزونه عبارت است از:

  1. کوچک کردن کدها و ترکیب آن ها
  2. فشرده سازی Gzip
  3. بارگذاری تنبل یا Lazy Load ( این ویژگی در نسخه پولی فعال است)
  4. کش مرورگر
  5. حذف جاوا اسکریپت render-blocking JavaScript (فعال در نسخه پولی)
  6. بهینه سازی دیتابیس (فعال در نسخه پولی)

افزونه Autoptimize

افزونه Autoptimize بیشتر برای بهینه سازی سایت های وردپرسی است و چون شباهت زیادی به افزونه های کش دارد آن را در این لیست قرار دادیم.

همانطور که پیش از این گفته شد این افزونه این افزونه بیشتر برای بهینه سازی ، کوچک کردن و ترکیب اسکریپت ها روی سایت های وردپرسی استفاده می‌شود.

علاوه بر این مکانات دیگری برای بهینه سازی در اختیار کاربران قرار می‌دهد مثل غیر فعال سازی emoji های وردپرس.

این افزونه رایگان است و می‌توانید از آن برای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرسی خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام!

در صورتی که پاسخ سوال خود را پیدا نکردید ، با کارشناسان پشتیبانی ما از طریق واتساپ در تماس باشید